An AFCAD problem

For those who need help with the worst kind of problems.

Moderator: Moderating Team

Post Reply
Anuj
Pilot
Posts: 1490
Joined: 09 Nov 2006, 17:53
Location: New Delhi, India
Contact:

An AFCAD problem

Post by Anuj » 23 May 2009, 18:47

Hey guys,

I'm having a problem with my Delhi (VIDP) AFCAD.

Delhi has 3 runways :

09/27 : Closed. Used just as a taxiway mostly.

10/28 : Used just for takeoffs.

11/29(brand new) : Used for landings

Now when 28 and 29 are active, there is no problem. Aircraft depart from 28 and arrive on 29.

But, when 10 and 11 are active, AI aircraft depart from 10 as wanted but they also arrive on 10, 11 is never used. ATC always vectors them to 10. However, when I ask ATC for landing, it clears me for runway 11. It never lets AI land at 11, always at 10. How can I solve this problem ? I want AI to use 11 for landing. By the way in AFX, I've closed 10/28 for landing and 11/29 for takeoff so I don't think there is a problem in the settings in AFX.

Thanks. :)
SAVE INDIA'S TIGERS!!
www.saveourtigers.com
My PC : Asus P5Q Motherboard | Intel C2D E8400 3GHz | 3GB OCZ DDR2 RAM | MSI ATi 4850 1GB OC Edition | 250GB SATA | Windows XP Pro SP3 | FS2004 |

Anuj
Pilot
Posts: 1490
Joined: 09 Nov 2006, 17:53
Location: New Delhi, India
Contact:

Re: An AFCAD problem

Post by Anuj » 24 May 2009, 06:14

Ok, I've figured this much out, That I need to make an XML file for the runway and then convert it into BGL using BGLComp or SCASM.

Now, how do I write an XML file for this situation ?
SAVE INDIA'S TIGERS!!
www.saveourtigers.com
My PC : Asus P5Q Motherboard | Intel C2D E8400 3GHz | 3GB OCZ DDR2 RAM | MSI ATi 4850 1GB OC Edition | 250GB SATA | Windows XP Pro SP3 | FS2004 |

Post Reply