BA Concorde

Got a neat screenshot? Post it!

Moderator: Moderating Team

Post Reply
User avatar
flyingking12093
Pilot
Posts: 283
Joined: 24 Jul 2009, 04:56
Location: Minneapolis Minnesota
Contact:

BA Concorde

Post by flyingking12093 » 07 Oct 2009, 00:12

Bryan O'Fallon

Image
*What touchdown zone?*
Huge thanks to Fraser for the banner
Youtube, Flight simulations, Facebook

NWADC9
Pilot
Posts: 5845
Joined: 11 Mar 2005, 23:27
Location: Pittsburgh

Re: BA Concorde

Post by NWADC9 » 07 Oct 2009, 00:48

YES!!!
Image

User avatar
a.trailblazer7
Pilot
Posts: 268
Joined: 16 Aug 2009, 03:12
Location: Sanford, NC

Re: BA Concorde

Post by a.trailblazer7 » 07 Oct 2009, 01:22

Hey B...think your Concorde's on fire :lol:
Image
Much thanks to Fraser J. for making a great banner!!

User avatar
flyingking12093
Pilot
Posts: 283
Joined: 24 Jul 2009, 04:56
Location: Minneapolis Minnesota
Contact:

Re: BA Concorde

Post by flyingking12093 » 07 Oct 2009, 01:24

a.trailblazer7 wrote:Hey B...think your Concorde's on fire :lol:
Oh wait.... AF beat me to it. :lol: That was terrible. Lord I apologize (in a joking matter). I always say that after I say something terrible, rude, or offensive. :D
Bryan O'Fallon

Image
*What touchdown zone?*
Huge thanks to Fraser for the banner
Youtube, Flight simulations, Facebook

User avatar
a.trailblazer7
Pilot
Posts: 268
Joined: 16 Aug 2009, 03:12
Location: Sanford, NC

Re: BA Concorde

Post by a.trailblazer7 » 07 Oct 2009, 01:28

Ops...forgot bout that one...
well, looks like your flying like a bat outta hell, engines blazin!
You didn't steal anything from that town trying to get it out in a hurry? 8)
Image
Much thanks to Fraser J. for making a great banner!!

User avatar
flyingking12093
Pilot
Posts: 283
Joined: 24 Jul 2009, 04:56
Location: Minneapolis Minnesota
Contact:

Re: BA Concorde

Post by flyingking12093 » 07 Oct 2009, 01:28

a.trailblazer7 wrote:Ops...forgot bout that one...
well, looks like your flying like a bat outta hell, engines blazin!
You didn't steal anything from that town trying to get it out in a hurry? 8)
:lol: :lol: :lol: Maybe.... :D
Bryan O'Fallon

Image
*What touchdown zone?*
Huge thanks to Fraser for the banner
Youtube, Flight simulations, Facebook

User avatar
a.trailblazer7
Pilot
Posts: 268
Joined: 16 Aug 2009, 03:12
Location: Sanford, NC

Re: BA Concorde

Post by a.trailblazer7 » 07 Oct 2009, 01:32

Still a good shot.....maybe one day I'll submit one. Maybe :wink:
Image
Much thanks to Fraser J. for making a great banner!!

DMM200
Management
Posts: 1403
Joined: 05 Oct 2008, 05:26
Location: Long Island, New York
Contact:

Re: BA Concorde

Post by DMM200 » 07 Oct 2009, 01:45

Get rid of the pixelation and those will be some sexy screenshots!
Image
Thanks Fraser Jeffery for the beautiful avatar!
Check out the latest SimAirline.net news in Viewpoint

User avatar
flyingking12093
Pilot
Posts: 283
Joined: 24 Jul 2009, 04:56
Location: Minneapolis Minnesota
Contact:

Re: BA Concorde

Post by flyingking12093 » 07 Oct 2009, 01:53

DMM200 wrote:Get rid of the pixelation and those will be some sexy screenshots!
How do I do that?
Bryan O'Fallon

Image
*What touchdown zone?*
Huge thanks to Fraser for the banner
Youtube, Flight simulations, Facebook

DMM200
Management
Posts: 1403
Joined: 05 Oct 2008, 05:26
Location: Long Island, New York
Contact:

Re: BA Concorde

Post by DMM200 » 07 Oct 2009, 03:28

flyingking12093 wrote:
DMM200 wrote:Get rid of the pixelation and those will be some sexy screenshots!
How do I do that?
You can change the resolution of the sim or make it full screen, and that will usually get rid of it without having to use an editing program like photoshop.
Image
Thanks Fraser Jeffery for the beautiful avatar!
Check out the latest SimAirline.net news in Viewpoint

User avatar
flyingking12093
Pilot
Posts: 283
Joined: 24 Jul 2009, 04:56
Location: Minneapolis Minnesota
Contact:

Re: BA Concorde

Post by flyingking12093 » 07 Oct 2009, 04:17

DMM200 wrote:
flyingking12093 wrote:
DMM200 wrote:Get rid of the pixelation and those will be some sexy screenshots!
How do I do that?
You can change the resolution of the sim or make it full screen, and that will usually get rid of it without having to use an editing program like photoshop.
My FS is auto full screen. I'll just have to mess around with it. :D
Bryan O'Fallon

Image
*What touchdown zone?*
Huge thanks to Fraser for the banner
Youtube, Flight simulations, Facebook

DMM200
Management
Posts: 1403
Joined: 05 Oct 2008, 05:26
Location: Long Island, New York
Contact:

Re: BA Concorde

Post by DMM200 » 07 Oct 2009, 21:03

flyingking12093 wrote:My FS is auto full screen. I'll just have to mess around with it. :D
Just to be sure, would you mind posting the resolution that it says in the FS Settings and when you right click on your desktop?
Image
Thanks Fraser Jeffery for the beautiful avatar!
Check out the latest SimAirline.net news in Viewpoint

User avatar
flyingking12093
Pilot
Posts: 283
Joined: 24 Jul 2009, 04:56
Location: Minneapolis Minnesota
Contact:

Re: BA Concorde

Post by flyingking12093 » 07 Oct 2009, 22:14

DMM200 wrote:
flyingking12093 wrote:My FS is auto full screen. I'll just have to mess around with it. :D
Just to be sure, would you mind posting the resolution that it says in the FS Settings and when you right click on your desktop?
Desktop- 1024x768x32
FS- 1024x768x32. I just changed the filtering and it is now set to Trilinear and it is a much better quality.

Seen here
http://i649.photobucket.com/albums/uu21 ... -42-85.jpg
http://i649.photobucket.com/albums/uu21 ... -09-70.jpg
Bryan O'Fallon

Image
*What touchdown zone?*
Huge thanks to Fraser for the banner
Youtube, Flight simulations, Facebook

DMM200
Management
Posts: 1403
Joined: 05 Oct 2008, 05:26
Location: Long Island, New York
Contact:

Re: BA Concorde

Post by DMM200 » 08 Oct 2009, 00:44

That would've been the next suggestion.

Now they are sexy screens!
Image
Thanks Fraser Jeffery for the beautiful avatar!
Check out the latest SimAirline.net news in Viewpoint

User avatar
Delta320
Pilot
Posts: 260
Joined: 07 Feb 2009, 19:01
Location: Boston

Re: BA Concorde

Post by Delta320 » 08 Oct 2009, 02:27

Those are awesome!
Image
Huge thanks to David Malinowski for this amazing banner!

User avatar
THA346
Pilot
Posts: 1111
Joined: 24 Mar 2007, 01:03

Re: BA Concorde

Post by THA346 » 10 Oct 2009, 01:33

I know that piloting a Concorde is a tricky matter. But I do know afterburners are used for breaking the sound barrier and on takeoff. That's all I know about piloting a Concorde.
Yvan Ung
VVTS FIR controller (VATSIM) - ongoing transfer to ZSHA FIR
Image
155 AVSIM uploads, 60,000+ downloads

Post Reply