World of AI error

We can help getting more planes in your sky.

Moderator: Moderating Team

Post Reply
User avatar
Delta320
Pilot
Posts: 260
Joined: 07 Feb 2009, 19:01
Location: Boston

World of AI error

Post by Delta320 » 01 Mar 2009, 03:38

Everyone, really sorry as this has probably been brought up several times but couldn't find anything. I run the installer and get this picture (link is provided). The installer is in My Documents. Thanks for your help everyone :D
http://i471.photobucket.com/albums/rr79 ... 7/woai.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
Huge thanks to David Malinowski for this amazing banner!

NWADC9
Pilot
Posts: 5845
Joined: 11 Mar 2005, 23:27
Location: Pittsburgh

Re: World of AI error

Post by NWADC9 » 01 Mar 2009, 05:12

http://www.world-of-ai.com/Forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Because Some Things Are Best Left to the Experts
Image

User avatar
Carlo
Pilot
Posts: 1089
Joined: 28 Mar 2008, 15:31
Location: Southampton, UK

Re: World of AI error

Post by Carlo » 01 Mar 2009, 12:52

I used to get that error message alomst every 2nd package I attempted to install, in the end I decided to just use the WoAI installer to unpack the packages and move the files manually into the right places.

Post Reply