Page 1 of 1

World of AI error

Posted: 01 Mar 2009, 03:38
by Delta320
Everyone, really sorry as this has probably been brought up several times but couldn't find anything. I run the installer and get this picture (link is provided). The installer is in My Documents. Thanks for your help everyone :D
http://i471.photobucket.com/albums/rr79 ... 7/woai.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: World of AI error

Posted: 01 Mar 2009, 05:12
by NWADC9
http://www.world-of-ai.com/Forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Because Some Things Are Best Left to the Experts

Re: World of AI error

Posted: 01 Mar 2009, 12:52
by Carlo
I used to get that error message alomst every 2nd package I attempted to install, in the end I decided to just use the WoAI installer to unpack the packages and move the files manually into the right places.