AIG and WOAI

We can help getting more planes in your sky.

Moderator: Moderating Team

Post Reply
navigator083
Pilot
Posts: 8
Joined: 26 Jul 2008, 12:28

AIG and WOAI

Post by navigator083 » 27 Jul 2009, 17:41

How does one update World of AI packages with the flightplans from Air India Group. (I have TTools and know how to compile etc). The aircraft seem to be different in the AIG aircraft txt file. Do you have to install a different set of aircraft to use the AIG plans.
regards
Allan
Pilot 083

User avatar
Samuel Arnold
Management
Posts: 1774
Joined: 14 May 2006, 10:17
Location: Picton, New Zealand
Contact:

Re: AIG and WOAI

Post by Samuel Arnold » 06 Aug 2009, 06:23

AIG and WoAI have no affiliations.
WoAI only use AIG's flightplans, but they always edit the Aircraft file to suit their own aircraft assignments that they have made universal across all their packages.

If you want to use a different flightplan with the WoAI aircraft, simply copy the title of each aircraft from it's aircraft.cfg file and paste each title into the appropriate aircraft line in the aircraft flightplan file.
Then compile with TTools.
The titles are how TTools and FS link the traffic file to each AI aircraft to use.
Image
|| Signature banner by Fraser Jeffery ||
Samuel Arnold | Virtual Airline Manager - ANA Virtual, Varig Virtual
samuel.arnold@simairline.net | AIM: SamArnold960

Post Reply